3 løg
2 fed hvidløg
6 tomater
1 rød chili
600 g hakket kød
½ bdt. frisk persille, hakket
2 spsk koncentreret tomatpure
1 tsk ingefær
salt og peber
2 spsk olivenolie
2 dl kød bouillon
1 tsk harissa
3 æg
Pil, og hak løg og hvidløg.
Fjern stilkfæstet fra tomaterne, og skær dem i tern.
Gør chilien i stand, og hak den.
Ælt det hakkede kød til en fars sammen med et løg, halvdelen af hvidløgene, chili, ingefær, salt, peber og persille.
Form små boller af farsen, og sæt dem til side.
Steg resten af løgene i varm olivenolie, til de er klare.
Kom tomaterne og resten af hvidløget i, og lad det hele stege i ca. 3 min.
Rør så tomatpureen i, og hæld bouillonen ved.
Krydr med salt, peber og harissa.
Kom kød bollerne i, og lad det hele simre under låg i ca. 10 min.
Lad forsigtigt æggene glide ned over saucen, så blommen forbliver hel, og lad det hele simre, til æggene er stivnet.
Server fladbrød til.