Logo

Syltede gåselår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

gåselår
gåsefedt
4 fed hvidløg
rosmarinkviste
peber
salt

Salt lårene med ca. 25 gr groft salt per kilo. Bland med krydderierne. Lad dem trække et døgn. Lad dem simre så møre at kødet slipper benet, ved svag varme ca. 3 timer. Køl lårene i fedtet til de skal bruges. Køligt kan de snildt opbevares 3-4 uger tildækket i fedtet. Steg lårene sprøde og varme på en jernpande eller en ovn før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her