Logo

Svitsede squash og bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olie
500 g friske grønne bønner i 5 cm. længde
7 ½ dl skivede eller hakkede squash
¾ dl hakket bladselleri
1 spsk citronsaft
1 ½ tsk salt
½ dl sesamfrø
¾ dl grønsagsbouillon
1 tsk Maizenamel
 
Varm olien op i en jerngryde eller på en sauterpande.
Svits bønnerne i 2-3 minutter, til de er møre med stadig sprøde.
Tilsæt squash, selleri, citronsaft, salt og sesamfrø og svits det i 3 minutter.
Tilsæt bouillon, læg låg på og lad det simre i 3 minutter.
Rør Maizenaen ud med 1 spsk væde og kom det i gryden.
Rør rundt, til grønsagerne er dækket.


Løskogte råris eller korn kan serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her