1200 g svinekam
1 spsk groft salt
1 tsk olie
1 fint hakket skalotteløg
25 g smør/margarine
2 spsk olie
100 g tørrede hakket abrikoser
2 fed knust hvidløg
1 spsk groft hakket salvie
100 g brødkrumme
1 sammenpisket æg
1 tsk hvedemel
3 dl æblecider eller hvidvin
salt og peber
Sautér løg i olie og smør/margarine og bland det med hakkede abrikoser, salvie, hvidløg, brødkrumme, salt, peber og æg.
Læg fyldet på den udfoldede steg og snør den fast sammen herom.
Gnid med salt. Læg den i bradepande, pensl med olie.
Stil den i kold ovn, stil ovnen på 180ºC i 1 ½ time og skru op til 225ºC de sidste 15-20 min.
Si kødsaften og skum fedtet af.
Bland ca. ½ dl skysauce med hvedemel og cider og bring i kog til saucen jævner.
Skær stegen ud efter 15 min., og server den med brandvarm sauce og ovnristede kartofler og grønsager.