500 g ikke for magert svinekød (skåret i store tern)
2 spsk olie
2 spsk sukker
Kokosvand eller kokosmælk blandet med vand til det dækker (2.5-4 dl)
Friskkværnet peber og salt
2 små stærke røde chilipebere (renset og hakket)
4 fed hvidløg
2 spsk paprika
5-6 spsk fiskesauce
4 æg
Man tager et par spsk olie og sukker og smelter det sammen i en gryde.
Når det netop er blevet gyldent, bruner man svinekødet heri.
Skru ned for blusset og brun ikke for længe, det må ikke blive hårdt.
Dernæst tilsættes vand og kokosmælk, således at det lige dækker.
Der tilsættes hakket rød chilipeber, presset hvidløg, paprika, fiskesauce,
samt peber og salt.
Simrer ca. 50 min eller længere tid, kødet skal være meget mørt.
Hårdkogte, halverede æg simrer med de sidste ca. 25 min.
Saucen smages evt. til med extra chili til sidst (men må ikke være for
stærk)
Serves med løse ris, soja og grøntsagssuppe med kinakål, gulerødder, løg
og spinat eller bladselleri.
Serveres i risskåle og spises med pinde