Nyd en nem og
sommerlig ret med svinekød, blomkål og dild. Lidt piskefløde runder retten af.
Giv kartofler til, eller vend retten med friskkogt pasta.
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 12 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
2 skinkeschnitzler a
150 g
15 smør
1 lille løg
(finthakket)
1 fed hvidløg
(finthakket)
1 lille blomkål
(buketter)
1 dl piskefløde
1 bdt dild
(fintsnittet)
salt og peber
Tilbehør: pasta
eller nye kartofler
*
Del
skinkeschnitzlerne i 2-3 stykker og krydr dem med salt og peber:
Brun dem på en pande
med smør og tag kødet af panden.
Steg finthakket løg
og hvidløg et par min. på panden.
Tilsæt
blomkålsbuketterne og steg under omrøring et par min.
Tilsæt fløde og kog
det igennem.
Læg kødet på panden,
varm det igennem og tilsæt masser af fintsnittet dild og friskkværnet peber.
Server med friskkogt
pasta eller kartofler.
TIPS: Du kan
erstatte dild med andre friske krydderurter fx estragon, eller citrontimian.