Logo

Svinekød i karry - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 10-15 min. - alm. gryde: ¾-1 time.

# Ingredienser

¾-1 kg flæskesmåkød, i tern
1 spsk karry
50 g smør/margarine
2 løg, hakket
1 æble, skåret i både
4-5 dl bouillon
salt
meljævning

* Tilberedning

Drys karryen på kødet og brun det i fedtstoffet.
Svits løg og æble med til sidst.
Tilsæt bouillon (evt. kun halvdelen under kogningen).
Trykkog 10-15 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Jævn retten, smag til evt. med mere karry og salt.
Server løse ris og evt. stegte æblebåde og mangochutney til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her