500 g svinefilet
2 spsk fiskesauce
200 g shiitakesvampe
2 karotter
250 g sojaspirer
4 spsk vegetabilsk olie
4 spsk lys sojasauce
lidt rød chilisauce
nogle kviste rau ram (vietnamesisk koriander)
Skyl kødet, dup det tørt, og skær det i strimler.
Lad det marinere i fiskesaucen i 10 min.
Rengør svampene, og skær dem i strimler.
Gør karotterne i stand, skyl og skræl dem, og skær dem i stave.
Skyl hurtigt sojaspirerne og slyng dem tørre.
Varm olien op i wokken, og brun først hurtigt kødstrimlerne kraftigt heri, tag dem op, og sæt dem til side.
Svits derpå svampe og karotter hurtigt og kraftigt.
Tilsæt sojaspirerne.
Kom atter kødet i, spæd med sojasauce, og rør det sammen.
Anret i små skåle, dryp chilisauce over, og pynt med rau ram.