Logo

Svinefilet med sojaspirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinefilet med sojaspirer

500 g svinefilet

2 spsk fiskesauce

200 g shiitakesvampe

2 karotter

250 g sojaspirer

4 spsk vegetabilsk olie

4 spsk lys sojasauce

lidt rød chilisauce

nogle kviste rau ram (vietnamesisk koriander)

 

Skyl kødet, dup det tørt, og skær det i strimler.

Lad det marinere i fiskesaucen i 10 min.

Rengør svampene, og skær dem i strimler.

Gør karotterne i stand, skyl og skræl dem, og skær dem i stave.

Skyl hurtigt sojaspirerne og slyng dem tørre.

Varm olien op i wokken, og brun først hurtigt kødstrimlerne kraftigt heri, tag dem op, og sæt dem til side.

Svits derpå svampe og karotter hurtigt og kraftigt.

Tilsæt sojaspirerne.

Kom atter kødet i, spæd med sojasauce, og rør det sammen.

Anret i små skåle, dryp chilisauce over, og pynt med rau ram.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her