Logo

Svinefilet med limefrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinefilet med limefrugter

600 g svinefilet

4 spsk fiskesauce

4 spsk østerssauce

4 limefrugter

1 bdt. koriander

4 tsk røde peberkorn

 

Skyl og dup svinefileten tør, og skær den i 2 cm store stykker.

Lad den marinere i fiske- og østerssauce i 10 min.

Skær limefrugterne i skiver.

Skyl korianderen, slyng den tør, og pluk bladene af.

Beklæd fire bambuskurve med limeskiver, anbring det marinerede kød ovenpå, og drys med korianderblade.

Sæt låg på kurvene.

Varm lidt vand op i wokken, og anbring kurvene herover.

Byt efter 5 min forløb rundt på de øverste og underste kurve, så alle bliver dam­pet ensartet.

Lad det dampede kød stå og trække i endnu 6-8 min under låg, og server det drysset med røde peberkorn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her