4 doradefileter med skind (a 120 g)
6 mellemstore karotter
4 porrer
4 spsk vegetabilsk olie
2 spsk tomatketchup
4 spsk sursød sauce
2 spsk fiskesauce
2 kviste koriander
Skyl fiskefileterne, dup dem tørre og fjern benene.
Skær dem så i 3 cm lange stykker.
Skyl karotterne, skræl dem, og skær dem i strimler med en aspargesskræller.
Skær porrerne i ca. 15 cm lange strimler, skyl og slyng dem tørre.
Skyl korianderen, slyng den tør, og hak den.
Brun hurtigt fiskestykkerne i 2 spsk varm olie, men kun på skindsiden.
Tag dem op.
Brun grønsagerne kraftigt i resten af olien, lad dem falde sammen, krydr med ketchup og sursød sauce. Spæd med fiskesauce.
Tilsæt så atter fiskestykkerne, og vend det forsigtigt rundt.
Vend til sidst den finthakkede koriander i.
Pas på, at saucen ikke koger for meget ind.
Kom evt. lidt vand ved.