300 gram fint oksekød
2 ps bønnespirer
360 gram porrer
1 aubergine
400 gram kinakål
2 gulerødder
2 løg
6 svampe
6 æg
-
3 dl soya
2 dl vin
3 spsk sukker
1 dl vand
-
ris
*
Oksekødet skæres i lange tynde skiver
Skyl bønnespirerne
Alle grønsager og svampe skæres i tynde skiver.
Dog skæres kinakålen i strimler på skrå.
Soya, vin, sukker og vand blandes i en gryde og varmes op til kogepunktet.
Varm en pande op.
Smelt lidt fedt eller margarine herpå.
Hæld den varme suppe i panden.
Kødet tilsættes uden at det klumper sammen.
Lidt efter tilsættes grønsagerne.
Kogetiden afhænger af, hvor meget man ønsker kødet og grønsagerne kogt.
Panden tages af varmen og maden serveres straks.
Hver person slår et æg ud i en lille skål.
Pisk ægget let sammen.
Heri dyppes lidt af kødet pg grønsagerne.