Skær 1 kg suder i fileter
Skær det grønne af 1 zucchine, 1 lille gulerod, 1 stængel blegselleri og et stykke porre i små bitte tern (brunoise).
Hak rosmarin og laurbær meget fint.
Sauter lynhurtigt grønsager og krydderurter i olivenolie med lidt salt.
Stil til afkøling.
Læg den ene suder-filet på en plade, drys med salt og lidt timianblade og fordel grønsagerne ned langs midterpartiet.
Læg den anden filet over men omvendt, så hale/hoved ligger modsat og rul sammen som til benløse fugle.
Læg fisken i et ovnfast fad med rosmarinkviste, 2 blade laurbær, 1 fed hvidløg, salt og dryp med olivenolie.
Stil fadet i ovnen i 10 minutter ved 200 °C.
Hæld hvidvin ved og stil fadet tilbage i ovnen i yderligere 8-10 minutter.
Tag det ud igen, dæk med alufolie og lad trække i 10 minutter.
Skær fisken i skiver og server med kartoffelmos og skyen fra fadet.