Logo

Strudse-karbonader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

strudsekød
skalotteløg
blade af frisk timian
⅓ dl hvid brødkrumme
lidt fløde 13%
rasp
olie eller smør

Sauce:
Strudsesky
lidt hvedemel
piskefløde
rosmarin
enebær
salvie
lidt hakket pickles

Struds hakkes med skalotteløg, blade af frisk timian og ⅓ hvid brødkrumme, røres med lidt fløde, 13%.
Vendes i rasp, og steges i olie el. smør på en pande.

Sauce:
Strudsesky, lidt hvedemel, piskefløde, rosmarin, enebær og salvie koges og sigtes.
Tilsættes lidt hakket pickles.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her