500 g strudsecuvette
200 g svampe
1 løg
50 g smør
4 tomater
1 spsk paprika
1 dl hvidvin
2 dl piskefløde
1 spsk tomatpure
450 g grønsager (årstidens)
450 g kartofler
olie til stegning
Brun strudsecuvetten i lidt olie og steg i 150°C varm ovn i ca. 20 min. med afbrudt stegning dvs. steg i ovn i 5 min. ude af ovn 10 min. osv.
Svampe og løg renses og blendes, dampes i smør, tilsæt tomatpuré og sautér.
Tilsæt hvidvin og kog ind, tilsæt piskefløden og kog det jævnt.
Tilsæt hakket tomat uden kerner. Kog grønsagerne i letsaltet vand.
Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og steg dem i olie.
Skær kødet i skiver og anret det på et fad med grønsager og kartofler rundt om.