Logo

Stegt, rød svinekam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g svinekam

Marinade:
½ tsk rød farve til fødevarer
2 spsk vand
3 fedknust hvidløg
1 spsk fishsauce
1 spsk soyasauce
1 spsk østerssauce
1 spsk brun farin
2 cm reven, skrællet, frisk ingefærrod
½ tsk kinesiske 5-krydderier

Fjern alt fedt fra svinekødet og læg kødet i et dybt fad.

Marinade:
Pisk alle ingredienser sammen til marinaden og hæld den over kødet.
Tag gummihandsker på og gnid marinaden grundigt ind i kødet overalt.
Dæk fadet til og lad stå på køl i 2-3 timer eller til følgende dag.

Forvarm ovnen til 200º.
Dryp marinaden af og læg stegen på en rist over en bradepande.

Sæt stegen i ovnen i 10 minutter.
Pensl mere marinade over kødet, skru ovnen ned til 180º og steg videre i 20-30 minutter, til stegen er gennemstegt.

Tag stegen ud af ovnen og lad den trække i 10 minutter.

Skær den i tynde skiver og server dem sammen med dampkogte, langkornede ris eller kom kødet i nudelretter, supper eller omeletter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her