Logo

Stegt havbrasen med tomat- og hvidløgssalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk er godt og sundt - og utroligt enkelt at lave - Prøv en havbrasen med hvidløg og cherry tomater

 

Fisk er godt og sundt - og utroligt enkelt at lave - Prøv en havbrasen med hvidløg og cherry tomater

 

1 stor havbrasen

1 bakke cherry tomater, halverede

4 fed hvidløg, skåret i tynde skiver

olie / olivenolie til stegning

 

Fileter havbrasenen, eller bed fiskemanden om at gøre det, skindet skal blive på.

Dæk hvidløgene med olivenolie.

Skrab og rids fiskeskindet.

Steg fisken på skindsiden i olivenolie, til den er næsten færdig, krydr med salt og peber, og steg den på den anden side et øjeblik.

Varm hvidløg og olie op i en gryde, tilsæt salt, peber og til sidst en håndfuld tomater. Hæld salsaen over fisken ved servering.

Server for eksempel med tern af courgetter og auberginer stegt i olivenolie på panden samt en håndfuld søde, syltede spanske peber.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her