Logo

Stegt havaborre med ingefærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk salt
1 spsk peber
1 aborre a 1 ½ kg ridset på begge sider
3 spsk olie
2 spsk forårsløg i tynde ringe

Sauce:
3 spsk fintreven ingefærrod
3 spsk citrongræs i tynde skiver
2 røde chili i tynde skiver
2 sorte svampe i tynde skiver
2 spsk soyasauce
2 ½ dl fiskebouillon

Bland alle ingredienserne til saucen og lad den trække i 2 timer.
Drys fisken med salt og peber og lad den trække 1 time.

Pensl fisken med olie og grill den langsomt på begge sider til fiskekødet er mørt.
Læg fisken på et fad og hæld saucen over og pynt med forårsløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her