Logo

Okse - gulerodsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g gulerødder
1 - 2 løg
15 g margarine
500 g oksesmåkød
½ tsk paprika
2 -3 tomater
1 fed hvidløg
½ tsk merian
1 dl vand
1 tsk salt
peber

Gulerøderne skæres i skiver. løgene skæres i tynde både.
Gulerødder og løg svitses i margarinen.
Det hakkede oksekød og paprika tilsættes og svitses med til kødet skiller.
Tomater skæres i tern og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser. Gryderetten snurrer under låg 10-15 min, til gulerødderne er møre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her