Logo

Stegning af mortensanden dagen før

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Du kan sagtens stege anden dagen før.
Du steger anden som du plejer.
Lad den færdigstegte and afkøle.
Skær bryststykker, vinger, under- og overlår fra skroget og læg det i
et ovnfast fad smurt med andefedt.
Andens rygstykker lægges i små bunker i det ovnfaste fad og dækkes
med overskydende skind, som forhindre at kødet udtørrer ved
genopvarmningen.
Læg fyldet i en bunke ved siden af kødet.
Dæk fadet med folie og sæt det i køleskabet til næste dag.
Husk også at gemme andefedtet.

Genopvarmning i almindelig ovn:
Forvarm ovnen til 180°C.
Sæt det foliedækkede fad ind midt i ovnen.
Steg i 20 minutter.
Tag kødet ud af ovnen og skru op på 250°C.
Pensl kødet med andefedt.
Læg nu kun folie over fyldet.
Sæt fadet midt i den varme ovn i 10 minutter til kødet er gennemvarmt
og skindet sprødt.

Ved genopvarmning skal anden have så kort tid som muligt i den varme
ovn for at bevare saft og smag.
Derfor er ovnen nødt til at være forvarmet.
Saucen kan også sagtens laves færdig dagen før og varmes inden
servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her