Logo

Sprængning af lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammekølle (helst uden skank) eller 1 udbenet lammekølle

Saltlage:
3 l. vand
800 g salt
100 g sukker

Saltlage:
Vand, salt og sukker koges sammen og afkøles.

Lammekøllen lægges i saltlagen og trækker 2 døgn, helst i køleskab, vendes flere gange hvis saltlagen ikke dækker helt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her