Der er godt forslag i en spegeskinke, et røget lammelår og andet røget kød. Det er nemt at skære i tynde skiver, der kan serveres med lidt nye kartofler eller en salat til. Det røgede stykke kød bør hænges op et tørt, skyggefuldt sted i en fintmasket stofpose.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 10min.
#
4 skiver franskbrød
20 g smør
1 tsk usødet sennep
8 tynde skiver rå hamburgerryg eller spegeskinke
4 æg
purløg
*
1. Rist brødskiverne i smør på en pande.
Smør dem med smør og et tyndt lag sennep.
2. Rist kødskiverne et øjeblik på begge sider i resten af
smørret og læg dem på brødet.
3. Spejl æggene og læg dem øverst. Drys med purløg.
4. Et udmærket frokostmåltid med en blomkål-tomatsalat som
tilbehør.
Tips: Et stykke
saltet eller røget skinke er praktisk at have i huset. Se Kendte røgede skinker
Saltet og røget! -herlig sommermad