Logo

Spejdergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spejdergryde

500 g kartofler

¼ selleri

3 gulerødder

2 majroer

smør eller margari­ne

2 løg

salt og friskkværnet peber

4 grillpølser eller frokostpølser

1 ds majs

klippet persille

Tilbehør: groft brød, sennep

*

Rens kartofler, selleri, gulerødder og majroer og skær det hele i småstykker.

Brun det let i smør eller margarine og tilsæt kvarte løg.

Vend det nogle minutter og drys med salt og friskkværnet peber.

Spæd med ca. 2,5 dl vand og læg låg over.

Lad det snurre i 15-20 mi­nutter.

Tilsæt flået, udskivet pølse og majs og lad det snurre videre i 10-15 minutter.

Hæld eventuel overflødig væde fra og rør 1 spsk fedtstof i gryden.

Drys med klippet persille og server groft brød og sennep til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her