Logo

Kalkungryde med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g små skalotteløg
100 g gulerod
100 g porrer
700 g kalkunbryst i tern
25 g olie
1 ½ tsk tørret estragon
1 tsk salt
friskkværnet peber
2 ½ dl vand
1 grønsagsbouillonterning
3 ½ dl syrnet fløde 9%
2 ½ spsk hvedemel
 
Klargør gulerødder og porrer.
Skær rod og top af skalotteløgene.
Kom løgene i en skål med kogende vand.
Lad dem stå et kort øjeblik og pil den bløde skal af.
Kom fedtstof i en sauterpande og varm den op.
Svits først kødet i 2 minutter, (det skal ikke brunes).
Derefter kommes grønsagerne i og svitses med et par minutter.
Tilsæt estragon, salt, peber og bouillon og kog ved svag varme og under låg i ca. 10 minutter.
Rør melet ud i lidt af den syrnede fløde og tilsæt resten af mælkeproduktet.
Kom blandingen i retten under omrøring.
Lad retten koge et par minutter og smag den til med salt og peber.
Server løse ris til kalkungryden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her