500 g kalkunbryst
100 g rødløg
½ dl olie
3 peberfrugter
1 tsk karry
2 dl hvidvin
1 dl kraftig hønsebouillon (bouillonterning + vand)
evt. Maizenamel
Tilbehør:
300 g frisk spinatpasta
250 g broccoli
4 gulerødder
8 cherrytomater
100 g østershatte
½ dl olie
Rødløgene skæres i tynde både.
Kalkunbrystet og peberfrugterne skæres i strimler.
Det hele ristes af på en varm pande i olien, karry tilsættes og ristes af sammen med urterne.
Derefter hældes hvidvinen og bouillonen på og koges op, til sidst tilsættes fløden og det hele koges ned til det har jævnet sig selv.
Brug eventuelt lidt Maizenamel udrørt i lidt koldt vand.
Tilbehør:
Broccolien skæres ud i små buketter og blancheres, østershattene deles i mindre stykker og ristes med cherrytomaterne let i olien. Gulerødderne skæres i skiver og koges let, må gerne være sprøde, den friske pasta koges let.
Anretning:
Pastaen lægges i bunden af tallerkenen sautéen lægges midt på det hele, pyntes af med tomaterne, broccolien og gulerodsskiverne.