Logo

Kalkungryde med paprika

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkungryde med paprika

 

Vi begynder ugen med en nem, sund og slank gryderet serveret med grøn kartoffelmos.

Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g kalkun- eller kyllingebryst

250 g markchampignon

1 løg

1-2 fed hvidløg

2 tsk olie

2 tsk paprika

1 dåse hakkede tomater

salt og peber

Tilbehør: mos af 250 g kartofler og 250 g broccoli

*

 

Skær kødet i strimler og krydr dem med salt og peber.

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Pil løg og hvidløg og hak dem fint.

 

Brun kødet i en varm gryde med olie.

Tag dem op og steg nu champignonerne.

Tilsæt løg, hvidløg, paprika og tomater.

Lad saucen koge igennem, tilsæt kødet og lad det hele simre ca. 10 min under låg.

Smag til med salt og peber.

 

Kog skrællede kartoffelterninger og fintsnittet broccoli helt møre i letsaltet vand.

Hæld vandet fra (gem lidt kogevand) og mos kartofler og broccoli.

Tilsæt lidt kogevand og smag til med salt og peber.

 

TIPS: Du kan også lave mosen med rodfrugter som knoldselleri, persillerod eller pastinak.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 8.943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her