#
500 g hakket magert kalkunkød
1 løg i tern
1 rød peberfrugt i strimler
250 g sukkerærter i strimler
1 knsp muskatnød
2 spsk soya
2 spsk ribsgelé
5 dl mælk
1 spsk rapsolie
1 spsk Maizena
Mos:
800 g blandede kartofler og rodfrugter
1 dl mælk
1 spsk god olie
*
Kalkun og løg brunes i en gryde med salt og peber.
Herefter tilsættes peberfrugt, sukkerærter og muskatnød.
Lad det simre i et par min. inden soya, ribsgelé og mælk rørt op med Maizena tilsættes.
Retten simrer under låg i ca. 15 min. og smages til med salt og peber.
Kartofler og rodfrugter skrælles, skæres i tern og koges i letsaltet vand i 12 min.
Herefter moses de sammen med mælk, olivenolie og salt og peber.
Smag gryderetten til og server den gerne med bredbladet persille.