4 portioner spaghetti
½ rød chilipeber
1 løg
1 gulerod
1-2 stængler blegselleri
1 bdt persille
2 fed hvidløg
1 dl olivenolie
1 kg tomater
2 spsk smør
150 g mozzarella
frisk basilikum
salt og peber
Hak chilipeber, gerne med kernerne, løg, gulerod, blegselleri, persille og nogle basilikumblade fint.
Svits det hele i olie uden at det tager farve.
Skold og flå tomaterne (eller hvis der bruges tomater fra dåse skal de bare dryppe af)
Skær tomatkødet i små terninger og kom den i gryden til de andre ingredienser.
Pres hvidløgsfeddene i og krydr med salt og peber.
Lad saucen koge for svag varme under låg i ca. 30 minutter.
Pisk saucen med det køleskabskolde smør og bland den med friskkogt
spaghetti, mozzarella skåret i små terninger og finthakket basilikumblade.
Fordel retten på forvarmede tallerkener.