Præcist afstemt og særdeles delikat: En mild mascarpone, en aromatisk gorgonzola og en pikant parmesanost svøber sig omkring skinken og spaghettien
200 g kogt skinke
200 g spaghetti
½ bundt persille
75 g mascarpone
100 g gorgonzola
salt og peber
30 g reven parmesanost
*
A. Spaghetti koges efter brugsanvisningen i letsaltet vand.
Den kogte skinke skæres i små tern eller aflange stykker.
B. I mellemtiden hakkes ½ bundt persille groft.
Mascarpone smeltes på en slip let-pande ved middel varme.
Gorgonzola smuldres og tilsættes mascarponen.
C. Vandet hældes fra spaghettien, men gem lidt af kogevandet.
Kom spaghettien og skinkestykker på panden.
Der krydres med salt og peber, og efter behov blandes 2-3 spsk af kogevandet i.
Reven parmesanost og persillen vendes også i.
Serveres straks.
Pr. portion: 29 g protein, 41 g fedt, 70 g kulh. = 768 kcal (3218 kj)