Logo

Spaghetti med tre slags ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Præcist afstemt og særdeles delikat: En mild mascarpone, en aromatisk gorgonzola og en pikant parmesanost svøber sig omkring skinken og spaghettien

Præcist afstemt og særdeles delikat: En mild mascarpone, en aromatisk gorgonzola og en pikant parmesanost svøber sig omkring skinken og spaghettien

 

200 g kogt skinke

200 g spaghetti

½ bundt persille

75 g mascarpone

100 g gorgonzola

salt og peber

30 g reven parmesanost

*

A. Spaghetti koges efter brugsanvisningen i letsaltet vand.

Den kogte skinke skæres i små tern eller aflange stykker.

B. I mellemtiden hakkes ½ bundt persille groft.

Mascarpone smeltes på en slip let-pande ved middel varme.

Gorgonzola smuldres og tilsættes mascarponen.

C. Vandet hældes fra spaghettien, men gem lidt af kogevandet.

Kom spaghettien og skinkestykker på panden.

Der krydres med salt og peber, og efter behov blandes 2-3 spsk af kogevandet i.

Reven parmesanost og persillen vendes også i.

Serveres straks.

Pr. portion: 29 g protein, 41 g fedt, 70 g kulh. = 768 kcal (3218 kj)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her