Logo

Spaghetti med tunfisk og peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Madopskrift billede

Lynhurtigt lavet: Mens pastaen koger, laver du noget citronsmør med tunfisk.

 

1 dåse tunfisk (naturel, 135 g drænet vægt)

200 g spaghetti

1 rød peberfrugt

60 g smør

4 spsk citronsaft

2 spsk kørvelblade, afnippede

 

1 dåse tunfisk dryppes godt af, og tunen rives lidt fra hinanden.

Spaghetti koges i rigeligt, letsaltet vand efter anvisning på emballagen.

Peberfrugt halveres på langs, udkernes og skæres i fine strimler på tværs.

60 g smør varmes op med peberfrugt og 4 spsk citronsaft på en pande.

Lad det koge ved svag varme i 1 minut.

Vandet hældes fra spaghettien, og den blandes hurtigt med saucen.

Tunfisken og 2 spsk afnippede kørvelblade vendes forsigtigt i.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her