Logo

Spaghetti med valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g valnødder
1 spsk olivenolie
hvidløg efter smag
1 spsk rasp (eller 20 g frisk hvidt brød uden skorpe)
150-200 g spaghetti(efter appetit)
10-20 g basilikum
vand og salt til kogning.
 
Mal nødder, olie, pillet hvidløg, rasp og basilikum til en jævn masse i en foodprocessor.
Kog pastaen tilpas i velsaltet vand, hæld vandet fra og bland pastaen med valnøddesaucen.
 
Tips: Det er godt at drysse retten med en god håndfuld ristet bacon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her