Logo

Spaghetti Bolognaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g båndpasta
750 g hakket oksekød
1 stort glas rødvin
2 dl oksebouillon
1 stor dåse. koncentreret tomatpuré
2-3 gulerødder
1 stort løg
4-5 fed hvidløg
evt. 1 par stilke bladselleri
150 g bacon
1 lille stykke italiensk pølse
¼ liter piskefløde
1 stor håndfuld friskreven parmesan

Hakket løg, hvidløg og kød brunes godt og derpå tilsættes snittede eller hakkede gulerødder og selleri.
Det hele steger et par minutter, og derpå tilsættes vin, bouillon og tomatpuré.
saucen koger godt og grundigt ind.
(Dette tager ca 2 timer og definerer den altafgørende forskel på Sauce Bolognaise og alm. kødsauce).
Hvis saucen er ved at koge tør tilsættes lidt vand eller bouillon
Efter ca. 1 time ristes baconen og kommes i sammen med pølsen i mundrette stykker.
Når saucen er kogt ind, som den skal, kommes piskefløden i sammen med osten, og hele herligheden krydres til perfektion.
Pastaen koges og retten blandes i et (ikke for koldt) fad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her