Logo

Rødspætte sprødstegt med bulgursalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødspætte sprødstegt med bulgursalat

 

Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme

Til 4 personer

 

# Ingredienser

500 g rødspættefileter

1 dl rugmel

2 spsk olie

300 g frosne, optøede hindbær

3 appelsiner

50 g smuttede mandler

4 dl bulgur

 

* Tilberedning

Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl.

Vend rødspættefileterne i rugmel krydret med salt og peber.

Varm halvdelen af olien på en slip let-pande, og steg rødspætterne først på den ene side i ca. 3 min.

Tilsæt resten af olien, vend rødspætterne, og steg dem i yderligere 3 min.

Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i både.

Vend forsigtigt appelsiner, hindbær og mandler med bulgur, og krydr med salt og peber.

Servér de stegte rødspætter med bulgursalat.

 

Tips: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her