800 g harekød
75 g bacon
2 løg
2 gulerødder
250 g svampe gerne kantareller
100 g kirsebær uden sten
150 g cremefraiche
2 spsk tomatpure
laurbærblade
merian
salt
peber
rødvin
Kødet renses godt for sener og hinder. Kødet tørres af og gnides med en blanding af salt, knust peber, knust laurbærblad og merian.
Kødet brunes i smeltet smør sammen med løg og gulerødder.
Når kødet er tilpas brunet tilsættes tomatpureen.
Der tilsættes vildtfond el. vand samt en god sjat rødvin. – Husk at gemme et par glas til brug under ventetiden medens kødet bliver mørt.
Når kødet er mørt jævnes saucen med hvedemel, tilsmages og tilsættes
cremefraiche.
Bacon og svampe ristes på en pande og hældes over ragouten sammen
med de udstenede kirsebær.
Kartoffelmos eller kroketter passer fint.