Logo

Hareragout med bacon og kastanie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ung hare
50 g smør
250 g skalotteløg
1 fed hvidløg
2 gulerødder
4 spsk hvedemel
4 dl bouillon
4 dl rødvin
1 krydderbuket af timian, persille og laurbærblad
250 g små champignon
300 g kastanier
100 g bacon i tern

Rens og del haren i passende stykker.
Brun kødstykkerne godt i en stegegryde og tag dem op.
Pil og svits de hele skalotteløg, tilsæt det finthakkede hvidløgsfed og gulerødderne skåret i skiver.
Drys melet over og rør til det er opsuget.
Tilsæt bouillon og rødvin og læg kødet tilbage i gryden, hvor det står i
½ -¾ time indtil det er næsten mørt.
Bag kastanierne i ovnen i 15 minutter og pil dem ud af skallen.
Rist dem sammen med bacontern og de rensede champignon i smør på en pande.
Kom champignon og kastanier i gryden med kødet og lad retten snurre i
yderligere 10 minutter.
Fjern krydderbuketten og server ragouten direkte fra gryden eller hæld den over i et dybt fad.

Tilbehør:
Server med kartoffelgratin, eller kartoffel-sellerigratin.

Tips: Dybfrosne, franske kastanier er en hurtig genvej - og så fås de
hele året.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her