250 g svinekød
250 g oksekød
125 g skinke
1 løg
3 spsk olivenolie
220 g lang kornede ris
6 dl kødbouillon
2 spsk citronsaft, friskpresset
1 25 g chorizopølse salt og peber
3 spsk frisk kørvel, hakket
Skær kødet i 3 cm store tern og skinken i strimler.
Pil løget, og skær det i ringe.
Varm olien op på en stor pande, og brun kødternene godt overalt.
Tilsæt skinke og løgringe, og lad dem stege med i ca. 10 min, til løgene er bløde.
Drys risen på panden, og rør godt, til kornene bliver gennemsigtige.
Hæld bouillon og citronsaft ved.
Skær pølsen i skiver, og kom den ligeledes på panden.
Bring blandingen i kog, og lad den simre ved svag varme i cirka 25 min, indtil risen er mør.
Krydr, og server retten drysset med kørvel.