Logo

Solsikke paté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kopper solsikkekerner
2 små gulerødder skåret groft
1 fed hvidløg
¼ tsk frisk ingefær
2 spsk Nama Shoyu

Udblød solsikkekerner i ½ time og hæld vandet fra.
Kom gulerødder, hvidløg og ingefær ned i foodprocessoren og kør til alt er finthakket.
Tilsæt solsikkekerner og Nama Shoyu og blend indtil det er cremet.
Tilsæt 2 spsk ekstra vand hvis det er nødvendigt.
Giver 2 kopper.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her