Logo

Sesamstegt kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3600 g kyllingelår
600 g afskallede sesamfrø
300 g revet parmesanost
300 g hele æg
3 dl vand
 
Bland sesamfrø med parmesanost
Pisk æg og vand sammen
Dyp kyllingestykkerne i æggeblandingen. Mest på oversiden.
Paner det i sesamblandingen
Steg dem ved 160-175ºC i 30-40 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her