# Ingredienser
1 kg kartofler
2 spsk olie
2 friske rosmarinkviste eller 1 tsk tørret rosmarin
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
4 kyllingefileter (ca. 525 g)
1 æg
4 spsk sesamfrø (ca. 25 g)
1 tsk salt
friskkværnet peber
2 spsk olivenolie
2 løg i ringe (ca. 150 g)
5 små knuste fed hvidløg
2 små groftrevede squash (ca. 400 g)
4 stilke merian eller 1 tsk tørret merian
1 ½ tsk groft salt
friskkværnet peber
100 g Apetina i tern naturel
* Tilberedning
Skrub kartoflerne og skær dem i halve.
Pensl med olie og drys med rosmarin, salt og peber.
Kom dem i et ovnfast fad og bag det ca 55 min. ved 200 °C.
Vend først kyllingekødet i sammenpisket æg.
Vend det herefter i sesamfrø og drys med salt og peber.
Læg kyllingekødet i et ovnfast fad og bag det midt i ovnen i ca 25 min. ved 200 °C.
Lad olien blive varm i en sauterpande, svits løg og hvidløg i ca. 2 min.
Tilsæt squash, merian, salt og peber.
Kom blandingen i et ovnfast fad sammen med osten.
Stil det ind til kartoflerne og bag det ca 20 min. ved 200 °C.
Lad dit lille barn panere kødet. Det større barn kan rive squash.
Fryseegnet: Ikke afprøvet
Forslag fra Dorthe:
Blev med succes sprayet med smør og stegt i airfryer
30 min 180 °C. Lækkert mørt, sprødt og saftigt. Smagte fortrinligt. Kan
anbefales i disse dyre strømtider, strømforbrug 0,5 kWh. Vh Dorthe