Logo

Sesampaneret kyllingbryst og krydret squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sesampaneret kyllingbryst og krydret squash


# Ingredienser

1 kg kartofler
2 spsk olie
2 friske rosmarinkviste eller 1 tsk tørret rosmarin
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

4 kyllingefileter (ca. 525 g)
1 æg
4 spsk sesamfrø (ca. 25 g)
1 tsk salt
friskkværnet peber

2 spsk olivenolie
2 løg i ringe (ca. 150 g)
5 små knuste fed hvidløg
2 små groftrevede squash (ca. 400 g)
4 stilke merian eller 1 tsk tørret merian
1 ½ tsk groft salt
friskkværnet peber
100 g Apetina i tern naturel

* Tilberedning
Skrub kartoflerne og skær dem i halve.

Pensl med olie og drys med rosmarin, salt og peber.

Kom dem i et ovnfast fad og bag det ca 55 min. ved 200 °C.
 
Vend først kyllingekødet i sammenpisket æg.

Vend det herefter i sesamfrø og drys med salt og peber.

Læg kyllingekødet i et ovnfast fad og bag det midt i ovnen i ca 25 min. ved 200 °C.
 
Lad olien blive varm i en sauterpande, svits løg og hvidløg i ca. 2 min.

Tilsæt squash, merian, salt og peber.

Kom blandingen i et ovnfast fad sammen med osten.

Stil det ind til kartoflerne og bag det ca 20 min. ved 200 °C. 

 

Lad dit lille barn panere kødet. Det større barn kan rive squash.
Fryseegnet: Ikke afprøvet


Forslag fra Dorthe:

Blev med succes sprayet med smør og stegt i airfryer 30 min 180 °C. Lækkert mørt, sprødt og saftigt. Smagte fortrinligt. Kan anbefales i disse dyre strømtider, strømforbrug 0,5 kWh. Vh Dorthe

 



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her