2 spsk sesamfrø
400 g skært oksekød, i tynde strimler
1 spsk hvedemel
1 tsk salt
sort peber
1 spsk jordnøddeolie
1 tsk sesamolie
400 g grønne bønner
1 squash, i tynde skiver
4 forårsløg, i tynde skiver
3 dl oksekødsbouillon
2 tsk majsstivelse
1 spsk sojasauce
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk sukker
½ tsk cayennepeber
Rist sesamfrø i den opvarmede wok ½-1 min. indtil de er gyldenbrune.
Tag dem op og stil til side.
Bland hvedemel, salt og peber og vend kødet heri.
Opvarm olien i wokken og steg halvdelen af kødet 2-3 min.
Tag det op og steg resten af kødet 2-3 min.
Kom sesamolien i wokken, tilsæt bønnerne og steg 1 min.
Kom squash, forårsløg og 1 dl bouillon i.
Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det koge 1 min.
Bland majsstivelsen med resten af bouillonen, sojasauce samt eddike, sukker og cayennepeber i en lille skål og kom det i wokken.
Kog 1 min. og kom kødet tilbage i wokken og drys sesamfrøene over.
Serveres med kogte ris.