Logo

Sesam rejeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg rå pillede rejer
1 hakket løg
½ tsk de fem krydderier
175 g rismel
1 tsk sesamolie
2 spsk frisk koriander
3 spsk sesamfrø
Vegetabilsk olie til dybstegning

Kom rejer, løg og De fem krydderier i en foodprocessor og purér det. Hæld rejepuréen over i en skål, tilsæt rismel, sesamolie og koriander og rør det godt sammen.
Dæk det til og lad det stå koldt mindst 1 time.
Form kødet med våde hænder til små faste boller og rul dem i sesamfrø.
Læg bollerne på en tallerken med husholdningsfilm og stil dem koldt yderligere 30 minutter.
Opvarm olien i en wok. Steg 5-6 boller ad gangen i 4-5 minutter til de er gyldne og helt gennemstegte.
Lad dem trække lidt på fedtsugende papir og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her