Logo

Saltkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling á 13-1400 g
1 bdt persille
1 tsk basilikum
50 g smør
1 lille løg
4 hele nelliker
3-4 kg groft salt
vand
 
Persille og basilikum røres smørret ⅔ af smørret smøres indvendig i
kyllingen, resten udenpå.
Nellikerne stikkes i løget, som lægges ind i kyllingen.
Kyllingen pakkes ind i ca 3 cm salt, der er vædet med vandet til det har
”sandslotskonsistens”
Steger i ovnen ved 225ºC i 1 time 15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her