Logo

Sømandsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g magert skinkekød strimler
1 lille hvidkål
4 gulerødder
2 løg
4 kartofler mellem store
4 dl grønsagsbouillon

Del kålen midt over, fjern stokken og skær kålen i tynde både.
Rens grønsagerne og skær dem i skiver.
Giv bouillonen et opkog i en stor gryde. læg kødet i og lad det simre 10 minutter tilsæt grønsagerne og lad retten simre under låg, til alt er mørt - ca. 20 minutter smag til med salt og peber og drys med lidt friske krydderurter.

Tips: Kog evt. gryden med lidt frisk timian og hel peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her