Logo

Sømandsbøf fra Ærø

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1200 g okseinderlår i tynde skiver
400 g løg snittet
10 dl vand
22 g oksebouillon
2-3 laurbærblade
45 g saucejævner
2 dl mælk
2 kg kartofler
evt. kulør
 
Kødskiverne vendes i hvedemel og brunes. Svits løgene.
De gyldne løg og kødet fordeles i en gryde.
Kog vand og bouillon op med laurbærblade og hæld det ved.

Salt og peber tilsættes.
Lad retten småsnurre 1 ½-2 timer.

Kødet skal være så mørt, at det næsten kan spises med en ske.
Saucejævner udrøres i mælk, retten jævnes under omrøring.
Kulør tilsættes efter behov. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her