Logo

Sæl Suaasat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Opskriften kan også laves på: Hval, fugle, får, svinekød (både som fersk og saltet)
Der kan tilsættes gulerødder, porrer, selleri, majroe efter smag.
Dette er den gamle opskrift på Suaasat.

1 kg fersk sælkød (uden ben) eller 2 kg med ben
3 liter vand
1 løg
80 g grødris (1 dl)
salt og peber

Skyl kødet og sæt det over i kogende vand, koges op og skummes, tilsæt salt, grødris og løg, lad suppen koge langsomt til kødet er mørt. Smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her