Logo

Duer med salvie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 unge duer
½ citron
salt og peber
4-6 friske salvieblade eller 2 tsk tørrede
4 tynde skiver fersk spæk
75 g smør
1 dl hvidvin
1 ½ dl bouillon

Tilbehør:
Godt brød
Tomatsalat

Gør duerne i stand og gnid dem med citronsaft, salt og peber.
Fordel salvien i duerne og ombind dem med spæk.
Smelt smørret i en gryde og brun duerne på alle sider.
Hæld ½ hvidvin og ½ dl bouillon ved læg låg på og lad duerne stege ved svag varme til de er næsten møre, ca 30 minutter.
Vend dem når halvdelen af stegetiden er gået hæld resten af hvidvinen og bouillonen ved og lad duerne stege helt møre, 10 - 15 minutter.
Tag duerne op, fjern spækket og del dem i 2 halvdele. Hold dem varme.
Kog saucen ind for god varme uden låg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her