Dej:
1 ½ dl hvedemel
1 ½ dl majsmel
1 tsk salt
3 dl vand
2 æg
1 spsk olie til stegning
Fyld:
1 løg
2 chilipebre
½ spsk olie
200 g fårefars
3 tomater
1 rød peberfrugt
½ tsk allehånde
¼ tsk nellike
½ tsk kanel
½ tsk salt
groftkværnet peber
20 g mørk chokolade
50 g reven ost
Pandekager:
Alle ingredienserne undtaget olien røres sammen og hviler ca. 1 time.
Bages til 8 store pandekager, der behøves kun olie på panden til de første par pandekager.
Fyld:
Løget hakkes fint.
Chilipebrene flækkes, kernerne tages ud og chilikødet hakkes fint.
Løg, chili og kød svitses i en gryde i olien.
Tomater og peberfrugt skæres i små tern og svitses med.
Kødblandingen tilsættes krydderier og hakket chokolade.
Småkoger under låg ca. 5 min.
1 spsk fyld lægges på hver pandekage, der lægges sammen til kvarte pandekager.
Lammepakkerne lægges i et ovnfast fad og drysses med ost.
Gratineres i ovnen ca. 15 min. ved 200ºC.