Logo

Raclette med Roquefort

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Roquefort - raclette er hurtigt lavet hvis man har osten og kogte kartofler i køleskabet i forvejen. Sammen med en kryderet rødvin og en skål salat får man et solidt, velsmagende måltid ud af det. Roqueforten kan erstattes med Gorgonzola eller en anden blåskimmelost.
4 personer

1 kg kogte pillekartofler
1 bdt purløg
250 g Roquefort ost
1 dl cremefraiche

A. Kartoflerne pilles og skæres i skiver og purløg hakkes fint.

B. Osten moses med en gaffel, røres med cremefraiche og purløg smages evt. til med peber. Smørret smeltes og holdes varmt og flydende oven på racletten.

C. Ved bordet smører hver deres lille pande med smeltet smør.
Bunden dækkes med kartoffelskiver og overhældes med ostemassen.
Varmes til massen er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her