Logo

Raclette med rejer i sennepscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 personer

400 g pillede rejer
1-2 flûtes
1 bdt dild
1 dl cremefraiche 38%
1 dl piskefløde
2 spsk mild sennep
2 tsk citronsaft
1 spsk tør sherry
200 g Walliser ost
2 spsk smør

A.. Rejer er særlig velegnede til gratinering.
De dryppes af og anrettes på et fad.

B. Flutene skæres i skiver og lunes på raclettegrillen.

C. Dilden skylles og hakkes.
Halvdelen blandes med fløde, cremefraiche, sennep, citronsaft, sherry og lidt salt.
Den anden halvdel stilles på bordet i en skål.

D. Osten rives groft og kommes i en skål.

E. Lidt smør smeltes i raclettepanden.
Rejerne lægges i og overhældes med sennepscremen og drysses over med ost. Gratineres indtil osten er gylden.
Pynt med dild og spis flûtes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.550 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her