Logo

Raclette pandekager med honning og nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 portion Raclette pandekager (se opskrift)
100 g hakkede valnødder eller hasselnødder
3 spsk honning

Bland ingredienserne.
Læg en smule af blandingen på den færdigbagte pandekage og fold pandekagen.
Lad ligge på grillstegepladen i få sekunder.
Server og dekorer med flødeskum.
Raclette pandekager
Afhængig af model instilles termostaten på max position. Hæld en lille skefuld dej ud midt på grillstegepladen og fordel den jævnt i cirkulære bevægelser ud fra midten.
Lad pandekagen bage i ca. 2 minutter på hver side.

Klassisk fransk pandekagedej:
Bland 500 g sigtet hvedemel med 1 liter mælk til det får en jævn konsistens.
Tilsæt 6 piskede æg, lidt salt og 2 spsk olie eller smeltet smør.
Lad stå og hvile i 1-2 timer.

Dej med øl:
For at få lidt lettere pandekager kan ¼ liter mælk erstattes med ¼ liter øl.

Hvis dejen bliver for tyk, tilføjes et lille glas vand og der omrøres igen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her