500 g kartofler
600 g kalvelever
4 små skalotteløg
1 bk. radise- eller sennepsspirer
4 friske salvieblade
150 g provolone ost
4 spsk olie
salt og peber i kværn
1 dl tør hvidvin
2 spsk smør i små klatter
Kartoflerne børstes, kommes i en gryde, og der hældes akkurat så meget vand ved at kartoflerne er dækket, koges i ca. 20 minutter indtil de er møre.
Vandet hældes fra og kartoflerne damper af og holdes varme oven på raclette-grillen.
Hinder og sener på leveren fjernes, og den skæres i skiver.
Skiverne anrettes på et fad.
Løgene pilles og hakkes fint.
Spirerne og salvien skylles, og begge dele anrettes.
Osten skæres i tynde skiver i størrelser der passer til raclettepanderne.
Sættes på bordet sammen med olien, salt, peber, vin og smørret.
Nogle løgstykker steges i olie, indtil de begynder at klares, og leverskiverne steges med 1-2 minutter på hver side.
Leverstykkerne krydres let med salt og peber, og salvie og spirer lægges ovenpå.
2 tsk vin dryppes over, 1 osteskive lægges på, og til sidst fordeles nogle smørklatter.
Leveren grilles, indtil osten begynder at smelte og tager farve.